Братски састанак свештеника Архијерејског намесништва пећиначког у Ашањи

У навечерје празника Светог Атанасија Великог и Светог Максима Бранковића, Архиепископа српског, Архијерејско намесништво пећиначко одржало је 30. јануара 2023. лета Господњег са почетком у 18.00 часова празнично вечерње богослужење, у Ашањи. Светим богослужењем свештенослужио је јереј Божидар Васић, парох огарски, уз појање припадајућег свештенства Архијерејског намесништва и молитвено учествовање чланова ЦО и вернога народа. Архијерејски намесник се обратио присутнима пригодном беседом.

У наставку је одржан у црквеној сали братски састанак свештенства. Након прочитане молитве, браћа свештеници са својим Архијерејским намесником пећиначким протонамесником Бојаном Мијановићем, парохом пећиначким и протојерејем Александром Урумовићем, парохом ашањским и домаћином овог братског састанка, приступили су конструктивном дијалогу на разне актуелне теме у Архијерејском намесништву, уз разматрање минулих и наступајућих догађаја.

По завршетку братског састанка, присутној браћи је послужена трпеза љубави, коју је за ову прилику припремио парох ашањски са својом породицом и парохијанима, у црквеној сали парохијског дома у Ашањи.

Приредио: јереј Слободан Мицић, прив. парох обрешки

Извор: Радио Српски Сион

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *