UA-93122834-1

Епархија сремска у бази Завода за унапређење образовања Владе Србије

Завод за унапређење образовања Владе Србије је уврстио активности вероучитеља Милоша Јефтића (старопазовачко намесништво) у базу најуспешнијих васпитних и ваннаставних активности у школама у Србији!

На свечаној промоцији најуспешнијих активности, били су присутни начелници свих школских управа Министарства просвете; а ми, са веронауке у Пећинцима, смо предстaвљали Школску управу јужнобачког округа (на слици са начелником школске управе г. Јованом Вукчевићем су вероучитељ Милош Јефтић и колегиница Весна Манојловић).

Још 2011. год. Епископ сремски, Господин Василије, је благословио издавање књиге талентованих ученика веронауке, вероучитеља Милоша Јефтића, после чега је освојено више стотина награда, не само из књижевности, него и из других области.

Препоручујемо свима да посете сајт ЗУОВ, и погледају приложене линкове. Један од приложених линкова организација које су унапредиле образовање у Србији је и интернет страница Eпархије сремске!

https://zuov.gov.rs/wp-admin/admin-ajax.php?juwpfisadmin=false&action=wpfd&task=file.download&wpfd_category_id=235&wpfd_file_id=10051&token=3dca9b5f6a9f37a4fb318da06cc22165&preview=1&fbclid=IwAR00W_BfjBx6pd_ghIbnu4HAnUT2YxqC6zioV1ojYkYb2Y7TRDETnTEBvXY

Извор: сајт Епархије сремске

 

2 thoughts on “Епархија сремска у бази Завода за унапређење образовања Владе Србије

    1. Radio Srpski Sion Post author

      Хвала Вам, драги колега Милоше. Уз честитке за досадашње успехе, свако добро од Господа у животу и раду, Вама и Вашим ученицима, жели редакција радија Српски Сион!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *