Служен молебан за почетак школске године у храму Вазнесења Господњег у Руми

Вечерас, 21. 9. 2023. године у 18.00 часова, у нашем храму Вазнесења Господњег служили смо молитву за успешан почетак школске године за наше ђаке. Служили су протојереј Драган Арсеновић, јереј Ђорђе Санчанин и јереј Марко Јањић.

По завршетку молебана отац Драган је благословио све присутне а отац Ђорђе је све ђаке и присутне баке и мајке позвао у парохијску салу на послужење. После послужења у парохијској сали један део малишана је наставио дружење са оцем Ђорђем кроз игру – фудбал, вожњу бицикла и тротинета.

Велику захвалност овим путем изражавамо према нашим драгим пријатељима храма г-дину Предрагу и г-ђи Драгици Докмановић (Пекара Докмановић) који су се као и увек до сада радо одазвали апелу свештеника Ђорђа и обезбедили – донирали пецива за све наше ученике, према г-ђи Снежани Башић која нам је обезбедила – донирала као и увек до сада плакате. Управа храма се потрудила да обезбеди сокове за све наше ђаке.

Велику захвалност овим путем изражавамо и према вероучитељима оцу Марку Јањићу, пароху малорадиначком и г-ђи Биљани Гудовић који су се потрудили да и упркос лошим временским условима доведу ђаке у наш храм, као и ревносним члановима Светосавске омладинске заједнице храма Вазнесења Господњег г-ђи Наташи Сретковић, г-дину Давору Лазићу и г-дину Драгану Јандрићу.

Ђаци свако добро и да будете на понос ваших родитеља, наше Српске Православне Цркве и Мајке Србије.

Благодаримо оцу Ђорђу Санчанину на достављеном извештају

Извор: Радио Српски Сион

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *