UA-93122834-1

ЗАЈЕДНИЧАРЕЊЕ: протојереј Никола Деспот

У данашњој емисији „Заједничарење“ гост нам је био протојереј Никола Деспот, парох при Храму Светог Пророка Илије у Старој Пазови.

Емисија ”Заједничарење” се емитује сваког понедељка, среде и петка у термину од 11 до 12 часова и репризном од 20 до 21 сат.

Питања везана за ваше духовне, верске или једноставно животне недоумице можете да шаљете на нашу мејл адресу: radiossr@yahoo.com, фејсбук страницу и профил Радио Српски Сион, свакога дана у било које време, или путем телефона 022/433-766 радним данима од 7:30 до 15:30 часова. Будите слободни да нам се обратите за све што вас интересује.

У прилогу можете послушати целу емисију.

2 thoughts on “ЗАЈЕДНИЧАРЕЊЕ: протојереј Никола Деспот

  1. Dragica Vučelić

    Divna beseda Oca Nikole Despota. Puna Božanske ljubavi i dobrote. Uliva nadu da nismo potonuli u ekumenističko bogootpadništvo, a za koje nam nije krivo širenje islama.
    Znanje o bio

  2. Dragica Vučelić

    Divna beseda Oca Nikole Despota. Puna Božanske ljubavi i dobrote. Uliva nadu da nismo potonuli u ekumenističko bogootpadništvo, a za koje nam nije krivo širenje islama. Nadam se da će budućnost doneti ispravnu spoznaju o univerzalnoj Božanskoj energiji i mogućnostima njenog neograničenog korišćenja kao isceliteljske metode kako pojedinca tako i cele naše planete. To je tzv. bioenergija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *