Спортски викенд

Ова субота ће проћи без утакмица наших клубова у Руми, али зато сутрадан, у недељу 19. фебруара, у Спортском центру Рума нас очекује недељни „три у један“.

Спортски дан ће, од 16:00 часова, отворити  утакмица између кадетских екипа МОК „Словен“ и МОК „Нови Сад“, у оквиру Друге Одбојкашке лиге Војводине за мушкарце. Након овог меча, у 18:30, на терен излазе одбојкашице екипе ЖОК „Рума“ које ће, у оквиру Друге лиге Србије за жене, угостити ЖОК „Вршац“. Викенд у Спортском центру ће затворити кадети КК „Ру-Кош“ из Руме који ће одмерити снаге са екипом КК „СТАР“ из Нових Лединаца, у оквиру Квалитетне лиге Војводине за играче до 17 година. Трибине ће бити отворене за гледаоце и улаз ће бити слободан.

Још једна важна спортска вест, овог викенда, је да ће наш репрезентативац, пореклом из Сомбора, кошаркаш Никола Јокић, наступити на такмичењу „Свих Звезда“ у „НБА“ лиги. Он ће у ноћи између петка и суботе, од 3:00 часа после поноћи, заиграти на утакмици „Младих звезда у успону“, док ће сутрадан, од 2:00 часа након поноћи, наступити у „Такмичењу у вештинама“. Ово је велики успех и признање, како за самог Николу, тако и за српску кошарку уопште. Желимо му срећан и успешан викенд.

Александар Мишљијевић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *