”ЗАЈЕДНИЧАРЕЊЕ” – протојереј Сретен Лазаревић

У данашњој емисији ”Заједничарење”  (10. откобар 2016. године) на таласима нашег радија у термину од 10 до 11 часова гост је био  протојереј Сретен Лазаревић. Отац Сретен одговарао је на пристигла питања, којих је било доста, чиме сте ви, наши слушаоци, показали да постоји интересовање за ову емисију и да је емисија слушана.

Емисија ”Заједничарење” је емисија која се емитује сваког понедељка, среде и петка у премијерном термину од 10 до 11 часова и репризном од 20 до 21 сат.

У оквиру емисије ”Заједничарење” гостујући свештеник одговара на питања наших слушалаца. Питања везана за ваше духовне, верске или просто животне недоумице можете да шаљете на нашу мејл адресу radiossr@yahoo.com, фејсбук страницу и профил Радио Српски Сион, као и СМС на број 064/64-599-39, свакога дана у било које време, или путем телефона 022/433-766 радним данима од 7:30 до 15:30 часова. Будите слободни да нам се обратите за све што вас интересује, јер не морате да се представите, а питања се постављају потпуно анонимно.

У среду, 12. октобра 2016. године гост ће нам бити протонамесник Благоје Катић, старешина Храма светог апостола Павла у Петроварадину.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *