Извештај у вези са здравственим стањем митрополита Амфилохија је охрабрујући

Извештај у вези са здравственим стањем митрополита Амфилохија је охрабрујући јер параметри запаљења изазване корона вирусом су задржали тренд благог пада, вести су које стижу из Клиничког центра Црне Горе.

 

Сви витални паремитри су и данас добри, па је оцјена љекарског тима да опоравак Митрополита Амфилохија тече по плану, напомињући да је природа болести таква да треба бити опрезан и уздржан од било каквих нагађања и предвиђања. Митрополит се осјећа добро, духовно је јак и крепак што умногоме олакшава процес лијечења. Под сталним је љекарским надзором који спроводи комплетан терапијски поступак.

Надајући се добрим вијестима и наредних дана наставићемо са редовним информисањем јавности о току опоравка Високопреосвећеног Митрополита Амфилохија, захваљујући свима на бризи, љубави и молитвама које долазе из свих крајева, а данас је стигла чак из парохија далеке Јужне и Централне Америке, гдје су вјерници из Аргентине, Бразила, Чилеа, Колумбије, Еквадора заједно са својим владиком Кирило послали поздраве и молитвене жеље за брз опоравак њиховог и нашег духовног оца и учитеља.

Извор: СПЦ, Митрополија црногорско-приморска

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *