Заједничарење: редитељ, књижевник и апологета Драгослав Бокан – звучни запис

У данашњој емисији „Заједничарење“, гост нам је био наш признати редитељ, књижевник и апологета Драгослав Бокан. С господином Боканом разговарали смо о значајном јубилеју који нас очекује наредне године, осам векова од добијања аутокефалности СПЦ, дотичући се изазова и проблема с којима се наша Црква сусретала у том периоду, али и данас.

Емисија ”Заједничарење” емитује се сваког понедељка, среде и петка у термину од 11.00 до 12.00 и репризном од 20.00 до 21.00 сат. Циљ емисије је разговор о важним богословским темама, које су и данас актуелне

Питања везана за ваше духовне, верске или једноставно животне недоумице можете да шаљете на нашу мејл адресу: radiossr@yahoo.com, фејсбук страницу и профил Радио Српски Сион, свакога дана у било које време, или путем телефона 022/433-766 радним данима од 7.30 до 15.30 часова.

Будите слободни да нам се обратите за све што вас интересује, а ми ћемо се трудити да на ваша питања одговоримо у разговору с првим следећим гостом емисије “Заједничарење”.

У прилогу можете послушати снимак данашње емисије.

4 thoughts on “Заједничарење: редитељ, књижевник и апологета Драгослав Бокан – звучни запис

  1. Predrag

    Hvala vam što ste pozvali i omogućili nam
    da čujemo ovako velike reči velikog čoveka.

    Dragoslav Bokan je pravi dijamant koji sija!

    Srdačan pozdrav.
    Predrag

    1. Radio Srpski Sion Post author

      Поштовани Предраже,

      Богу нека је хвала, а нама је драго што сте нам указали да ће и најскромнији труд на Њиви Господњој донети добре плодове.
      Уз Божију помоћ, и у наредним годинама наставићемо с праксом позивања људи великих духом. Такође, отворени смо за све предлоге наших слушаоца.

      Свако добро од Господа жели Вам
      редакција епархијског радија!

  2. Дејан

    Хвала Вама и хвала Драгославу на беседи.Живи били.и свако добро.од Господа!

  3. Тања

    Величанствено. Свако добро од Господа за дар нашим покољењима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *