Отворена изложба слика ликовне радионице “Палета” у Кући Војновића у Инђији

Ликовна радионица „Палета“ је сликарски атеље који од 2006. године окупља све оне који желе да своје слободно време проведу креативно и науче основне технике цртања и сликања. Данас у њему слика преко сто дечака и девојчица с територије општине Инђија, узраста 3 – 17 година. Поред деце, у атељеу сликају и одрасли који желе да своје цртачке и сликарске вештине развијају.

Радионицу води Нада Докић, супруга војног свештеника јереја Предрага Докића. Дипломирала је на Факултету ликовних Уметности у Београду 2006. године. Члан УЛУС – а од 2007. године. Учествовала на више колективних и самосталних изложби. Добитник више награда за графику у земљи и иностранству. Од 2006. године ради самостално у свом атељеу у који долазе сви који воле уметност и желе да напредују у свом стваралаштву.

Изложба овогодишњих дечијих радова  ликовне радионице „Палета“ је отворена у Кући Војновића, у Инђији, 1. септембра 2017. године у 19 часова и трајаће до 9. септембра. Било је присутно мноштво душа заинтересованих да виде како су деца искористила своје умеће и таленат који им је Господ даровао на добробит целе заједнице.

вероучитељ  Горан  Груловић  и  ликовни педагог Нада Докић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *