Милош Јефтић – добитник Светосавске награде

Част ми је да Вас обавестим да сам овогодишњи добитник Светосавске награде за посебан допринос унапређењу образовања У Републици Србијиi, коју додељује Министарство просвете Владе Републике Србије.

После 20 година од васпостављања Веронауке, ја сам први вероучитељ, који је добио ово, највише државно признање. Ове године су била награђена само два професора средњих школа, ја и историчар 5. Београдске гимназије, а у целој Војводини само ја.

Преносима Вам честитке које смо добили од Министарства Просвете, Школске управе јужнобачког округа, Школске управе Чачак, МЕНСА, ГИЗ, Француског института, Богословског факултета СПЦ, Карловачке гимназије, из Црне Горе, Белгије, Македоније, Бангладеша, Словеније, Aустрије, од Републичког Омбудсмана, Вукове задужбине, ФОН, Института за модерно образовање, ЊКВ Александра 2 Карађорђевића…

Мој студент, који је примио награду у моје име, каже да смо оставили веома добар утисак на Комисију за доделу награда, да су сви организатори пришли да му лично честитају, и да су му рекли да је конкуренција ове године била огромна.

Милош Јефтић

Извор: Епархија сремска

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *