Најава: Три концертне вечери „50 година са Вама“

Ансамбл народних игара и песама „Бранко Радичевић“ од оснивања у Руми 1969. године свој уметнички рад темељи на основним начелима сценског аматеризма и неговању аутентичности српског фолклора.

Овде су тада били и сада смо удружени деца, ученици, студенти и одрасли те се васпитавамо у духу хуманих односа и љубави међу људима, равноправности и заједништва међу народима те упознавању и међусобном прожимању наших култура.

Сада славимо педесет година те љубави, народне игре, песме и музике, и желимо Вас уз нас, јер ово је наших „50 година са Вама“.

„Радичевићи“ стога спремају три концертне вечери, културно-уметнички програм такав да покажемо сву лепоту нашег фолклорног стваралаштва, осврнемо се на историју, успешне године рада Ансамбла и богату културну баштину. Око двеста чланова те разигране нам породице биће од 13. до 15. децембра на великој сцени Културног центра „Брана Црнчевић“. Тамо Вас чекамо…

Улаз за све три концертне вечери је бесплатан а карте можете преузимати на благајни Културног центра од 11. децембра од 18 до 21 час.

Текст и фотографије: АНИП „Бранко Радичевић“ Рума

Извор: Радио „Српски Сион“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *