Такмичење из Верске наставе у архијерејском намесништву земунском

У суботу, 1. јуна текуће године у црквеној сали храма Свете Петке у Бољевцима одржано је такмичење из Верске наставе у коме су узели учешћа ученици школа које се налазе у архијерејском намесништву земунском.

После прочитане молитве присутне је поздравио домаћин сабрања, протојереј-ставрофор Драган Гвозденовић, чијом љубављу је припремљено послужење за све учеснике, као и ручак за чланове жирија, који су чинили: презвитер Стефан Гавровски, мастер теолог, и професори разредне наставе ОШ ,,Бранко Радичевић“ из Бољеваца, Мирјана Живановић и Адела Челебић.

Техничку подршку и помоћ при организацији пружили су: координатор за Верску наставу при архијерејском намесништву земунском, вероучитељица Драгана Кончаревић, као и вероучитељ Данило Петров. За све учеснике припремљени су пригодни дарови сходно резултатима такмичења. Такмичењу је присуствао и архијерејски намесник земунски протојереј Страхиња Голијан.

После одржаног такмичења пригодним речима испред Одбора за Верску наставу обратио се свештеник Стефан Гавровски, захвалиши се деци на труду и учешћу, као и њиховим вероучитељима на свеукупном ангажовању у раду са повереном им децом.

Презвитер Стефан Гавровски

Извор: Радио Српски Сион

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *