Најава: Хуманитарни концерт у Сремској Митровици

Удружење “Бинго” и хор Полифоника” 8. априла славе свог заштитника, Светог Иринеја, првог Епископа сремског, а певањем ће, уз подршку пријатеља и сарадника, помоћи у прикупљању неопходних средстава за даље лечење наших малих суграђанки. Милица и Луна немају времена за чекање, а ако сви пружимо бар мало, њихов пут ка излечењу ће бити лакши и краћи. Улазница на концерт јесте добровољни прилог без ограничења. Хуманитарни концерт “За наше девојчице” је још једна прилика да се удружимо, саберемо и будемо хумани.

Организатори догађаја су: Удружење “Бинго” – хорови “Полифоника” у сарадњи са ВШССВПИ “Сирмијум”, СТШ “Никола Тесла” и пријатељима.

На концерту ће наступити хорови из Сремске Митровице, Полифоника и Кранчевић, али и гости из Београда, хор “Свети Јоаким и Ана” из цркве Свете Петке са Чукарице. Поред хорова, на хуманитарном концерту учествују и рецитатори удружења “Бинго”, инструменталисткиња Драгана Филимоновић, солисткиња Станислава Вортић, уз пратњу Хајрудина Дурмановића.

Још једном апелујемо и позивамо грађанство да дођу у суботу, 8 априла, у 18.00 сати, у салу Високе школе струковних студија у Сремској Митровици. Дођите, донирајте и помозите Милици Васиљевић и Луни Пилиповић. Улепшајте им празник Васкрсења!

Јованка Иванић

Извор: Радио Српски Сион

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *