Акција „МИ СМО ЦРКВА И ВЕЛИКА ПОРОДИЦА“ у Лаћарку

Дана 07. октобра 2022. године, спровели смо једну дивну акцију под слоганом “Ми смо Црква и велика породица”. Ова акција је била хуманитарног карактера, а сав приход ће бити уплаћен за лечење наше суграђанке Наташе Недић. Организатор овог лепог дана у склопу дечје недеље је наш вероучитељ, старешина храма Светог архангела Гаврила, презвитер Бранислав Дивљак и његове дивне колеге и колегинице учитељи.

Захваљујемо се директору ОШ “Трива Витасовић-Лебарник”, господину Златку Вулетићу на љубави и подршци да се ова манифестација одржи. Захваљујемо се наставнику физичког васпитања, господину Николи Милошевићу који је водио спортске активности. Захваљујемо се Министарству унутрашњих послова Републике Србије на помоћи и на измамљеним дечјим осмесима.

Својим дивним гласовима су нас одушевила дечица из црквеног хора “Архангел” и девојке из етно групе “Храм”. Организовали смо и ликовну колонију за нашу најмлађу дечицу, а тема је била “Моја породица”. Још једном се захваљујемо свим дивним људима који су учествовали у данашњој манифестацији и онима који су заслужни за њену организацију. Овај дан је био невероватан, испуњен игром и радошћу наших малишана, зато нам је потребно више оваквих догађаја.

Стефан Радишић, студент Православног Богословског факултета Универзитета у Београду

Извор: Радио Српски Сион

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *