Хуманитарна акција: ВЕРА КОЈА ТВОРИ ДЕЛА

Драга децо и поштовани родитељи, драга браћо и сестре, наша вера није само на речима, већ и на делима и због тога смо позвани да узмемо учешћа у хуманитарној акцији као израз хришћанске љубави и солидарности са својим вршњацима са Косова и Метохије који нажалост изискују ову врсту социјалне помоћи у ово (не)хумано време и у овом 21 веку, веку сваког “просперитета”.

Поучени светоотачким речима да је наше само оно што другом дамо позивамо овим путем све оне који ово прочитају и којих се тиче, не ради сопствене рекламе, већ ради Христа, да у ове дане Васкршњег поста сви заједно помогнемо нашој деци са Косова.
Деца која похађају секцију МЛАДИ СВЕТОСАВЦИ и чланови дечијег Црквеног хора покренули су акцију под називом “ВЕРА КОЈА ТВОРИ ДЕЛА”.
Свако ко буде желео да се прикључи акцији у петак 26. марта од 9.00 до 12.00 часова у Основну школу “Трива Витасовић Лебарник” у Лаћарку, може донети (школски прибор, дуготрајне намирнице, играчке за децу, прибор за личну хигијену…). Свако дете нека напише име и презиме, и неку лепу Васкршњу поруку.

Обрадујмо нашу децу са Косова, јер наше мало некоме значи много!

Свако добро.

Благодаримо оцу Браниславу Дивљаку за текст.

Извор: Радио „Српски Сион“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *