Владика Сергије у посети код Патријарха Иринеја

У Патријаршији Српској у Београду 6. фебруара 2020. године Његова Светост Патријарх српски г. Иринеј примио је Његово Преосвештенство Епископа бихаћко-петровачког г. Сергија. У разговору са Патријархом Иринејем Владика Сергије се дотакао актуелних тема у Цркви и Епархији бихаћко-петровачкој, известила је Епархија бихаћко-петровачка.

Такође, Епархија је известила и да је Председник Републике Србије г. Александар Вучић примио 6. фебруара 2020. године у Председништву у Београду Његово Преосвештенство Епископа бихаћко-петровачког г. Сергија. Разговарали су о актуелним темама у друштву и подршци народу и Цркви на простору Епархије бихаћко-петровачке. Пријему је присуствовао и генерални секретар Председника г. Никола Селаковић.

Епархија је саопштила и да је Његово Преосвештенство Епископ бихаћко-петровачки г. Сергије посетио 6. фебруара 2020. године др Милету Радојевића, директора Управе за сарадњу са цЦрквама и верским заједницама у Влади Реблике Србије у Београду. Др Радојевић и владика Сергије су разговарали о будућим пројектима и подршци српском народу и Цркви на простору Епархије бихаћко-петровачке.

Извор: Епархија бихаћко-петровачка

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *