Најава: Хуманитарни концерт деце Србије и Грузије

Са благословом Његове Светости Патријарха српског г. Иринеја и благословом Његове Светости Патријарха грузијског г. Илије, концертом „Музике Анђела“ представиће се око 150 деце, младих музичких талената из нижих и средњих музичких школа Србије и њима ће се придружити 28-оморо деце из Грузије.

Концет ће се одржати у среду, 11. децембра 2019. године, са почетком у 19.00 часова, у Позоришту на Теразијама (Трг Николе Пашића бр. 3 Београд).

Да подсетимо, „Музика Анђела“ је концерт деце музичких талената Србије, који се одржава под покровитељством Министарства за Културу. Сви његови чланови су већ освојили по неколико првих међународних и домаћих награда. Без обзира на своје године, ова талентована деца су посебна јер у свом срцу носе велику хуманост и жељу да помогну другарима – својом игром и песмом. Они су заиста мали Амбасадори великог срца!

Сви који дођу на концерт, током паузе моћи ће да погледају изложбу православних икона Виолете Бурић, као и изложбу неколико сликара из Перо Арт Центра.

Иначе, сви концерти „Музике Анђела“ су хуманитарног карактера, а приход од продатих улазница донира се Дечијој клиници у Тиршовој, у Београду.

Извор: Радио „Српски Сион“

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *