Предшколци из румског Објекта Центар у посети нашем Радију

Предшколци из румског Полетарца из Објекта Центар посетили су са својим васпитачицама Олгицом Бута и Валеријом Совиљ наш Радио, а у оквиру активности која се у претходној школској години реализовала у овој групи са циљем да се упознају занимања родитеља.

Будући прваци су сазнали ко су “мали људи из радија” и шта они раде, како се праве емисије, џинглови и рекламе, као и начин на који функционише наша радио станица. Били су врло заинтересовани да помогну у снимању џинглова, тако да ускоро на нашим таласима можете очекивати нове младе гласове.

Посетили су и Храм преноса моштију светог оца Николаја, у чијој порти се налазе просторије нашег Радија, где их је дочекао старешина овог храма протојереј ставрофор Винко Мишановић. Млади гости су желели да се захвале на топлој добродошлици рециталом од кога се Храм орио.

Порта храма до одласка наших драгих гостију била је испуњена смехом и радошћу, а реквизита за игру није мањкало. Растали смо се пуни утисака, уз обећање да ће нас и као школарци поново посетити или да ће, бар у пролазу, навратити.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *