„УПОЗНАЈ СРЕМ“ (епизода 16) – Гости: Вукосава Филиповић (Добановци), Споменка Марковић (Огар), Драгољуб Ћирковић (Грабовци) и Вид Пролић (Врдник)

У емисији „Упознај Срем“ гости су нам били Вукосава Филиповић (Добановци), Споменка Марковић (Огар), Драгољуб Ћирковић (Грабовци) и Вид Пролић (Врдник).

Емисија ”Упознај Срем“ , која се емитује сваке среде на таласима радија Епархије сремске „Српски Сион“ , биће репризирана у термину од 19.00 часова.

Жеља нам је да Вас упознамо са прошлошћу Срема, од његовог настанка све до данас. Са насељима, становништвом, културом и обичајима, али и тадашњим свакодневним језиком, и са том лепотом речи и израза, које, било да су архаичне и граматички неисправне, ипак их не дамо забораву.

Отворени смо и за Ваше приче, и свако сећање „како некад беше у том нашем Срему“. Можете нас контактирати  на нашу мејл адресу: radiossr@yahoo.com, фејсбук страницу и профил Радио Српски Сион, свакога дана у било које време, или путем телефона 022/433-766 радним данима од 7:30 до 15:30 часова. Будите слободни да нам се обратите за све што вас интересује.

У прилогу можете послушати целу емисију.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *