Шид – промоција књиге проте Бранислава Поповића

У храму Преноса моштију Светог Оца Николаја у Шиду, у суботу, 11. октобра, вечерње богослужење служио је протојереј-ставрофор Бранислав Поповић. Богослужењу су присуствовали свештеници архијерејског намесништва шидског, вероучитељи и благочестиви парохијани града Шида. По завршетку службе, архијерејски намесник шидски, протојереј Радомир Мишић, позвао је присутне да се упуте у Владичански двор где се одржавала промоција књиге.
Духовно вече поздравним говором отворио је јереј Александар Чавка.Ученик 4. разреда Богословије “Светог Арсенија Сремца”, Вељко Бирач, прочитао је потом предговор књиге проте Бранислава.
Уследило је обраћање једног од рецензената, професора др Душана Мићића.
Аутор књиге се затим обратио присутнима нагласивши да је књига настала као плод његовог 45-огодишњег пастирског и проповедничког деловања.
На крају вечери обратио се присутиманима архијерејски намесник шидски протојереј Радомир Мишић – прочитавши део благослова Његовог Преосвештенства, који се налази на почетку књиге, захвалио се гостима и топло препоручио књигу, након чега је аутор на молбу присутних неко време провео на потписивању књига и исписивању посвета.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *