”ЗАЈЕДНИЧАРЕЊЕ”: јереј Станко Тркуља

У данашњој емисији ”Заједничарење”  на таласима нашег радија у термину од 10 до 11 часова гост је био  јереј Станко Тркуља, парох при Храму Светог великомученика Георгија у Хртковцима. Отац Станко одговарао је на пристигла питања. Питања је било доста, што је само још један од доказа да је емисија наишла на интересовање код слушалаца.

Емисија ”Заједничарење” је емисија која ће бити емитована сваког понедељка, среде и петка у премијерном термину од 10 до 11 часова и репризном од 20 до 21 сат.

У оквиру емисије ”Заједничарење” гостујући свештеник одговара на питања наших слушалаца. Питања везана за ваше духовне, верске или просто животне недоумице можете да шаљете на нашу мејл адресу radiossr@yahoo.com, фејсбук страницу и профил Радио Српски Сион, као и СМС поруком на број 064/64-599-39, свакога дана у било које време, или путем телефона 022/433-766 радним данима од 7:30 до 15:30 часова. Будите слободни да нам се обратите за све што вас интересује, јер не морате да се представите, а питања се постављају потпуно анонимно.

У понедељак, 10. октобра 2016. године гост ће нам бити архијерејски намесник и парох румски, протојереј Сретен Лазаревић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *