ИМАМО ГОСТА: Даниела Васић – професор српског језика и књижевности

У емисији „Имамо госта”, која се емитује средом и петком, на таласима нашег радија, у премијерном термину од 10:00 часова и репризном од 13.00 и 19.00 часова, гост нам је била Даниела Васић – професор српског језика и књижевности у ССШ „Бранко Радичевић“ у Руми.

У пројекту „Digital Readiness for European Distance Learning“ из програма Ерасмус+ стратешког партнерства учествује пет школа које се налазе у земљама широм Европе: Грчкој, Португалу, Исланду, Белгији и Србији. Пројекат је почео у марту месецу и трајаће две године. Активности се паралелно одвијају и на платформи Етwininga. Све партнерске школе припадају средњем образовању, већина њих струковном.

Од 27.9.2021. до 2.10.2021. године, тим наставника у ССШ „Бранко Радичевић“ у Руми, Јелена Стојановић, Ивана Станковић и Даниела Васић присуствовали су на првој обуци и координативном састанку у Рејеквику на Исланду у школи Menntaskolinn.

Тим поводом, разговарали смо са Даниелом Васић – професором српског језика и књижевности. У наставку послушајте емисију:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *