Покладно вече у старопазовачком намесништву

У четвртак. 3. марта 2016. године, пред Вечерње богослужење у новобановачкој цркви Светог Василија Острошког, Епископа сремског Господина Василија дочекали су свештеници старопазовачког намесништва са супругама и верним народом. Вечерње је почело у 18 часова, а служили су протојереј Срђан Ђурђевић из Старе Пазове и протонамесник Ђорђе Ковљен из Белегиша. За певницом су певали протојереј Александар Цвитановић из Старих Бановаца, јереј Саво Мишановић из Нове Пазове, јереј Александар Класнетић из Нових Бановаца и протођакон Његовог Преосвештенства Епископа сремског Господина Василија – Слободан Вујасиновић из Сремских Карловаца, уз учешће свештенства.
После Вечерње службе, отац Ђорђе из Белегиша беседио је о љубави, опраштању, смирењу, промени од греха ка добру и на крају подсетио на Велики пост који нам предстоји.
Благословом Епископа Василија за трпезом љубави беседио je протојереј-ставрофор Миле Јокић, архијерејски намесник старопазовачки из Нове Пазове, о нашим молитвама, свеопраштајућој љубави Божијој, неосуђивању, о важности поста, али и о овогодишњим јубилејима, честитајући нашем Епископу 30 година управљања Епархијом сремском, пожелевши му дуг живот на многе године.

OПШИРНИЈЕ на:
http://www.eparhija-sremska.rs/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *