Божићни дарови за децу од принцезе Катарине

Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина на Бадњи дан посетила је Дом за децу без родитељског старања у Устаничкој 19, Универзитетску дечју клинику и дечије одељење Института за онкологију и радиологију Србије, саопштено је из Белог двора.

Том приликом је Принцеза Катарина заједно са г-ђом Доном Секулић, потпредседницом хуманитарне организације Лајфлајн Чикаго, обишла реновиране и опремљене собе у Дому за децу без родитељског старања у Устаничкој 19 и деци уручиле божићне пакетиће.

Деца у Дому у Устаничкој 19, добила су потпуно нову компјутерску собу са 6 компјутера и 3 принтера, реновиране су и опремљене 2 дневне и 8 дечијих соба, а донирано је и 6 фрижидера. Донација вредна 27,000 долара, обезбеђена је уз помоћ хуманитарне организације Лифелине Чикаго, чији је Принцеза Катарина покровитељ, а средства су донирана од стране г-ђе Маргарет Мек Картен и Питсбуршког комитета. Овом приликом, деца у Дому добила су играчке, гардеробу и обућу, донацију обезбеђену од стране Старе цркве Светог Васкрсења из Чикага.

Г. Зоран Милачић, директор Центра за одојчад, децу и омладину, као и целокупно особље захвалило се Принцези Катарини и донаторима на указаној помоћи.

Принцеза је своје божићно даривање наставила у Универзитетској дечјој клиници, где је поред играчака које је обезбедила канцеларија Лајфлајн Чикаго, доставила и донацију др. Мире Ајронс у вредности од 1,600 долара, која се састоји од компјутера, медицинских књига и Виста лампе.

„Кад постоји воља, постоји и начин. Када радимо заједно, постоје и резултати. Ми радимо за нашу децу и њихову бољу свакодневицу и будућности”, рекла је Принцеза Катарина.

Принцеза Катарина поклонима је такође обрадовала и децу на Институту за онкологију и радиологију Србије.

Фото: „Краљевски двор“

Извор: Односи с јавношћу „ Краљевски Двор“

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *