UA-93122834-1

Нови почетак Радија епархије сремске – „Српског Сиона“

Браћо и сестре у Христу,
Дана 3. децембра лета Господњег 2015. и званично смо се поново окупили око битног циља – ширења Божје речи и хришћанских вредности савременим начинима комуникације, кроз рад епархијског радија – „СРПСКОГ СИОНА“. Епископ сремски Г. Василије благословио је наставак рада „Српског Сиона“ и за главног и одговорног уредника поставио протопрезвитера Сретена М. Лазаревића, архијерејског намесника румског, за његовог помоћника ђакона Немању Теофиловића, а директор радија је, као што је и до сада био, јереј Станко Тркуља. Са старим и новим сарадницима, према утврђеном плану рада и са прецизном организацијом и поделом послова, крећемо у нову епоху овог медија. Први радни дан започео је заједничком молитвом за добро дело, и нека би Господ дао да тако и буде.
20151203_080637
Захваљујемо свима који су редовно омогућавали и помагали рад нашег радија својим месечним уплатама, донацијама, даровима у опреми или у делима, подршком на било који начин, а позивамо све остале да постану део јединственог циља.
На почетку ове етапе у раду „Српског Сиона“, подсећамо вас да нас можете слушати на фреквенцији 105,5 МHz, путем стриминга на радијском сајту www.radiossr.net, да нас можете пратити путем сајта и друштвених мрежа, а са радошћу вас обавештавамо и да ћемо се, захваљујући успостављеној сарадњи са Радио „Сремом“ из Руме, који има регионалну фреквенцију, убудуће заиста далеко чути.
Чекамо вас на месту наших заједничких циљева и окупљања, желећи вам свако добро од Господа.
Ваш Радио „Српски Сион“
Рума, Иришка 37
radiossr@yahoo.com

2 thoughts on “Нови почетак Радија епархије сремске – „Српског Сиона“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *