Најава: Аудиција за Фестивал “Глас анђела – Тијана Јурић”

Пети Фестивал „Глас анђела – Тијана Јурић“ и такмичење деце и младих у извођењу традиционалних, етно песама одржаће се 19. октобра 2019. у Бајмоку.

Позивамо заинтересовану децу и младе да дођу на аудицију за учешће на Фестивалу, која ће се одржати у суботу, 21. септембра у 12 часова у Вуковој задужбини (Краља Милана 2, Београд). Право учешћа имају деца и млади из целе Србије, који су узраста 7 до 16 година. Учешће на аудицији није потребно унапред најавити, већ ће се пријаве попуњавати на лицу места, пред одржавање аудиције. За учешће на аудицији дете је потребно да припреми три етно песме по свом избору, које ће извести пред стручним жиријем. Након аудиције, жири ће изабрати десет најбољих такмичара, који ће добити прилику да наступе на самом Фестивалу и такмиче се за титулу „Гласа анђела“.

Слоганом „Културом против насиља“ Фестивал ће и овог, петог пута, послати снажну поруку супротстављања насиљу над децом и истовремено промовисати традицију етно певања. Намера нам је да се на овај начин сваке године све већи број деце мотивише да се активно укључе у културно-уметничка и певачка друштва која негују таленте и традиционалне вредности.

Како је то изгледало претходних година, можете да погледате на следећем линку: https://www.youtube.com/watch?v=3GFmPVcdA4M

За додатне информације контактирајте нас путем маил адресе  fondacija@tijana.rs  или броја телефона 024/552-423.

Тим Фондације Тијана Јурић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *