НАЈАВА: Вечерас промоција књиге Александре Гаруновић у Сремској Митровици

Књига прича и представа „Божићне радости” ауторке Александре Гаруновић, професора разредне наставе и наставнице Православног катихизиса у Основној школи „Бошко Палковлјевић – Пинки“ у Сремској Митровици, имаће своју промоцију вечерас, у Галерији „Лазар Возаревић”.
Почетак промоције заказан је за 19 часова.

Ова књига објављена је по благослову Епископа сремског Василија, а садржи приче и представе о једном од највећих и најрадоснијих празника – Божићу.

Током дугогодишњег педагошког рада, Александра Гаруновић је у ваннаставними уметничким активностима припремала прикладне тематске програме са ученицима поводом хришћанских празника, и као резултат тог рада и укупно девет изведених представа за децу у којима се издваја циклус Божићних представа – настала је ова књига.

На промоцији заказаној за понедељак, о књизи ће говорити рецензенти протојереј мр Јова Милановић, професор Карловачке богословије; јереј дипл. теолог Вукашин Цветојевић, координатор Катихетског уреда Епархије осечкополјске и барањске и професор књижевности Предраг Ковачевић.

У музичко-сценском делу, наступа хор Удружења српско-грчког пријателјства „Ирида“ и млади глумци. Модератор програма биће Ивана Благојевић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *