Прва Литургија новог пароха бусијског

У недељу Двадесет четврту по Педесетници,  и на дан Свете Анастасије Римљанке и Светог Аврамија затворника,  11.новембра 2018. године,  у 9:00 часова,  служена је Света Литургија у храму Светих Ћирила и Методија на Бусијама.
Литургију су служили: протојереј-ставрофор Милорад Нишкић,  протојереј-ставрофор Миле Јокић, архијерејски намесник старопазовачки,  протојереј Миодраг Лујић,  протојереј Мићо Ристић,  протонамесник Ђорђе Ковљен,  јереј Слађан Видаковић, јереј Дарко Кончаревић, ђакон Никола Јанчић (епархија шабачка), и  ђакон Милош Лукић,  а својим предивним гласовима појали су чланови хора „Свети владика Николај Српски“  из Нове Пазове,  на челу са диригентицом проф. музике Тамаром Пајдић.
После Литургије,  отац Милорад Нишкић се захвалио на свему,  сабрату оцу Мићи Ристићу,  и својим парохијанима, а затим и  пожелео добродошлицу новом пароху бусијском оцу Милу Јокићу.
Отац Миле Јокић је поздравио парохијане места Бусије,  обративши им се пригодном беседом.
Трпеза љубави је припремљена у црквеној сали,  која се налази у порти бусијског храма,  за све који су дошли на Свету Литургију овог предивног новембарског дана.
Текст и фотографије: ђакон Светогор Сандић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *