Епископ Милутин примио министра просвете Младена Шарчевића

На празник Преподобног Исакија Далматинског, 12. јуна/30. маја 2018. године, у најављену посету Његовом Преосвештенству Епископу ваљевском Г. Милутину дошао је министар просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије Младен Шарчевић.

Министра Шарчевића и шефа његовог кабинета Марка Попадића, Епископ Милутин примио је у Епархијском двору Епархије ваљевске. У дугом и веома пријатном разговору разматран је заједнички рад Цркве и државе, који за циљ има свеопшту добробит нашег народа.

Епископ Милутин упознао је министра Младена Шарчевића са одличном сарадњом, коју Епархија ваљевска годинама уназад има са Школском управом Ваљево.

Такође,таква сарадња постоји и са директорима свих школа на територији Епархије ваљевске. Епископ Милутин једном годишње уприличи састанак са свима њима. То је постало лепа традиција. Сви учесници састанка истакли су да између институција које представљају постоји велико разумевање и узајамна подршка, што представља добар темељ за све будуће заједничке подухвате.

Извор: Епархија ваљевска

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *