СЕМИНАР ЗА ВЕРОУЧИТЕЉЕ У БЕОГРАДУ

Благословом Његовог Преосвештенства Епископа сремског Господина Василија, вероучитељи: ђакон Светогор Сандић из Нове Пазове и Никола Ерцег из Сурчина су учествовали на Семинару – радном састанку на Белом двору у Београду, у организацији архиепископије београдско – карловачке.

Наиме, учињена нам је велика част што нас је Епископ сремски Господин Василије изабрао као представнике епархије сремске поред многих квалитетних, одговорних и посвећених вероучитеља. У капели Светог Андреја Првозваног, на Духовски уторак, 29. маја 2018. године, у 8:30 часова Свету Литургију су служили: протојереј – ставрофор др Драгомир Сандо, протојереј Мирчета Шљиванчанин и ђакон Бранислав Кеџић.

Организатор семинара био је председник Катихетског Одбора за верску наставу Архиепископије београдско – карловачке протојереј – ставрофор др Драгомир Сандо, који се старао о организацији доласка вероучитеља на семинар као и о врло лепом раду на семинару о резултатима постигнутим током претходних година, као и нове идеје како да се побољша рад веронауке.

Вероучитељ Никола Ерцег

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *