ВЕЧЕРЊА МОЛИТВА И ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА НА ПРАЗНИК ПРЕНОСА МОШТИЈУ СВЕТОГ ОЦА НИКОЛАЈА У ДОБРИНЦИМА

На празник Преноса моштију Светог оца Николаја, истоимени храм у Добринцима прославио је своју славу.

По традицији дугој неколико деценија, Управа храма Преноса моштију Светог оца Николаја у Добринцима организовала је, 22. маја 2018. године, на дан храмовне славе, вечерње богослужење, с почетком у 18.00 часова, а одмах затим и фудбалску утакмицу свештенства Епархије сремске и добриначких фудбалских ветерана.

Вечерњим богослужењем началствовао је архијерејски намесник и парох румски протојереј Сретен Лазаревић, а за певницом су појали јереји Душан Вишекруна и Александар Миличевић, као и протођакон Слободан Вујасиновић.

Након вечерњег богослужења, одиграна је поменута фудбалска утакмица, с почетком у 19.00 часова, у којој је резултат био 5:2 за свештенство Епархије сремске. Утакмици је присуствовао и наш бивши фудбалски репрезентативац, а садашњи потпредседник Фудбалског савеза Србије, господин Саво Милошевић. После утакмице, припремљена је Трпеза љубави за све учеснике.

Старешина храма Преноса моштију Светог оца Николаја у Добринцима јереј Ђорђе Павловић побринуо се да читава организација прође у најбољем реду и духу празника.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *