“Визура” славила у првом полуфиналном мечу, нова утакмица у Руми већ у данас у 18 часова

Одбојкашице “Визуре” започеле су полуфиналну серију плеј-офа победом над Јединством из Старе Пазове са 3:2 (25:14, 26:28, 19:25, 25:12, 15:13).

“Визура” је победом направила још један корак ка одбрани трона, али је тек после велике борбе, преокретом, сломила отпор пазовачког “Јединства”.
“Ајкулице” је до победе предводила Сара Лозо са чак 27 поена, Маја Алексић је уписала 20, а Катарина Лазовић је додала 17. Двоцифрене су биле и Слађана Ерић са 13 и Катарина Гајевић са 10. Одлична у тиму из Старе Пазове била је Јована Миросављевић са 25. Тренер “Визуре” Дејан Десница честитао је својим играчицама на победи, али и ривалу на одличној партији.

“Утакмица можда није била по укусу нас тренера, али је публика сигурно уживала, јер је гледала узбудљив и неизвестан меч до последњег поена. Много нам значи уводна победа и за плеј-оф серију и за самопоуздање. Верујем да ћемо у наредним утакмицама пружити још бољу игру и позвао бих Румљане да у четвртак дођу у спортску халу и дају подршку нашим младим одбојкашицама”, рекао је Десница.

Капитен “Визуре” Слађана Ерић сматра да овакве утакмице подижу квалитет одбојке у “Суперлиги”.

“Српској одбојци је потребно више оваквих мечева. У њима на прави начин сазревају младе одбојкашице. Ми смо успели да остваримо прву победу у полуфиналној серији, али то је само почетак. Наш циљ је добро познат, а то је одбрана титуле првака Србије”, поручила је Ерићка.

У финале ће се пласирати екипа која прва дође до три тријумфа. Друга утакмица плеј-оф серије се игра већ данас, “Визура” је поново домаћин, а меч ће преносити и РТС. Утакмица у Спортском центру “Рума” почиње у 18 часова.

Извор: Званична презентација општине Рума

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *