У БУЂАНОВЦИМА ОДРЖАНА ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ „ПАД НОЋНОГ СОКОЛА“

Дана 14.02.2018.г. у 19,оо часова у храму Св.Арх.Гаврила у Буђановцима одржана је промоција књиге „Пад ноћног сокола“ аутора пуковника Славише Голубовића.

Ово културно вече отворио је надлежни свештеник јереј Ђорђе Санчанин,који је поздравио све присутне,захвалио се пуковнику Славиши Голубовићу,потпуковницима Бошку Дотлићу и Милораду Роксандићу и војном свештенику оцу Селимиру Вагићу који је и предложио да се ова промоција одржи и у Буђановцима.

Пуковник Славиша Голубовић је представио књигу у којој су описани сви детаљи те вечери када је оборен авион Ф-117 или у народу познат као „невидљиви“. Пуковник Голубовић је нагласио да је читав ракетни диверзион заслужан за обарање авиона и да су сви они заједно хероји,јер како кажу и потпуковници Дотлић и Роксандић да је то читав ланац људи који једни без других не могу да функционишу.Скупу су присуствовали и чланови Православног Богословског Факултета у Београду,чланови мото клуба „Ноћни Вукови“ и многи парохијани буђановачке парохије који су имали прилику да поставе питања нашим херојима који су бранили нашу отаџбину од НАТО агресора.

Текст и фотографије: Управа парохије храма Св.Арх.Гаврила у Буђановцима

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *