НАЈАВА: Едукативна Радионица „Израда и управљање пројектима Европске Уније“ у КЦ-у Рума

Поштовани,

Туристичка организација општине Рума у сарадњи са Туристичком организацијом Војводине Вас позива на едукативну Радионицу „Израда и управљање пројектима Европске Уније“ која је део пројекта  Туристичке организације Војводине, а као извршилац ангажована је компанија Футуризам доо из Новог Сада.  Едукација ће се одржати 29.11.2017. године у конференцијској сали Културног центра „Брана Црнчевић“ у Руми са почетком у 10:00 часова.

Циљ едукације је пружање свих релеватних информација полазницима о бесповратним средствима и начину функционисања ЕУ фондова, едукација полазника за самосталну израду пројектне документације за ЕУ фондове, као планирање и припрему буџета на ЕУ пројектима.

Едукација је усмерена ка локалним туристичким организацијама, удружењима грађана, које имају жељу да аплицирају на ЕУ фондове, локлној самоуправи за реализацију различитих пројектних активности које су комплементарне са позивима из ЕУ фондова, као и другим заинтересованим лицима.

Позивамо све заинтересоване да се пријаве на mail milos.curuvija@futurizam.rs; ruma.too@gmail.com  или на телефон 022/470-655.

План и програм можете преузети ОВДЕ.

Напомена: Радионица на исту тему одржаће се и у Шиду, 30.11.2017. године.

Учешће је бесплатно!

Извор: ТООР

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *