НАЈАВА: 62. Међународни сајам књига у Београду

Овогодишњи 62. Међународни београдски сајам књига, један од највећих сајмова у Европи, биће одржан од 22. до 29. октобра 2017. године у пет хала Београдског сајма уз учешће више од 450 домаћих и иностраних излагача.
Београдски сајам књига је прилика да се још једном подсетимо истинских вредности и књизи дамо значај који завређује.

62. Међународни београдски сајам књига простираће се на више од 30.000 м² изложбеног простора, а у халама 1, 1А, 2А, 2Ц и 4, традиционално ће учествовати најзначајнији домаћи, као и бројни инострани издавачи и писци. Премијерно ће бити представљена књижевна издања, а сви заинтересовани посетиоци моћи ће да присуствују бројним трибинама, предавањима и дискусијама о књижевности, издаваштву и актуелном друштвеном тренутку.

Као и сваке године, учесници манифестације присуствоваће обележавању значајних јубилеја.

И овом приликом поштоваоци књижевности и професионалци ће моћи да се на једном месту упознају са овогодишњом домаћом и иностраном издавачком продукцијом и стекну могућност да допуне своју приватну колекцију књига и библиотечке фондове најновијим насловима домаћих и иностраних издавачких кућа, или је обнове увек актуелним класицима књижевности.

Програм сајма можете погледати на следећој вези: https://www.danubeogradu.rs/2017/10/62-medjunarodni-beogradski-sajam-knjiga/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *