Одржана промоција књига „АГАПЕ антологија“, Александра Гајшека

У понедељак, 25. септембра 2017. године, у конференцијској сали Културног центра Рума, с почетком у 19 часова, у организацији СПЦО Рума, храма Силаска Светог Духа на апостоле, одржана је промоција књига „АГАПЕ антологија“.

Наш драги гост и предавач био је новинар и водитељ емисије „АГАПЕ“ господин Александар Гајшек.

Александар је, на врло дирљив начин, поделио с присутнима како је „АГАПЕ“ настао. Том приликом, причао је о веома мрачном периоду свог живота, када је био безвољан и о тренутку када је осетио снажан налет жеље за променом. Упознавање православља и ходочашће с кумом, понудило му је управо оно што је тражио. Коцкице су саме почеле да се слажу и Александар је упознао господина Владету Јеротића, који га је подстакао да још више чита и да се информише. Њихова невероватна повезаност и разумевање, допринели су да „АГАПЕ“ чудесно настане и опстане већ једну деценију, као веома гледана и тражена емисија.

„У животу је битан континуитет…“ – била је мисао водиља Александра Гајшека, коју му је господин Јеротић усадио.

У наредним периодима, упознао је много великих људи, захваљујући којима се Александар надграђивао као личност. Међу њима су отац Војислав Билбија, Јелена Генчић, Новак Ђоковић, Емир Кустурица и многи други српски великани попут Тесле и Пупина из чијих живота и дела можемо да изнађемо инспирацију.

Све време, присутни су помно слушали излагање господина Гајшека, те се крај промоције није завршио у форми питања и одговора, већ дијалогом између људи.

„АГАПЕ антологија“ још увек броји три књиге, али то ће се у блиској будућности променити, јер нас, 11. октобра ове године, очекује промоција „АГАПЕ 4“ у Дому војске у Београду, с почетком у 19 часова.

У прилогу можете послушати звучни запис целе промоције и погледати видео.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *