Сарадња Војнофилмског центра и Телевизије Храм

У конференцијској сали Дома Војске Србије потписан је Уговор о сарадњи између Војнофилмског центра „Застава филм“ и Телевизије Храм којим се регулишу обавезе у припреми и реализацији емисије „За Христољубиву војску“ на тој новој, а већ веома запаженој телевизији.

Уговор су потписали главни и одговорни уредник Телевизије Храм протојереј-ставрофор Стојадин Павловић и директор Војнофилмског центра Застава филм потпуковник Горан Иконић. Свечаном потписивању су присуствовали државни секретар у Министарству одбране г. Александар Живковић, начелник Управе за односе с јавношћу капетан бојног брода Петар Бошковић и начелник Одељења за верску службу Управе за људске ресурсе Генерал штаба Војске Србије пуковник Саша Милутиновић.

Превасходни циљ емисије је информисање шире јавности, а посебно припадника Министарства одбране и Војске Србије, о верској служби и животу у Војсци, те неговање духовних и моралних вредности и традиција српске војске.

-Кроз различите садржаје у три информативне рубрике, емисија ће континуирано да доприноси најважнијем циљу, а то је развој оперативних способности Војске Србије, пре свега кроз неговање моралних и духовних вредности и поштовање верских права свих њених припадника. Славна традиција српске војске је неисцрпан извор материјала за емисију и драгоцено надахнуће данашњих и будућих бранилаца отаџбине, рекао је уредник Славољуб Марковић.

Извор: ТВ Храм

Извор за радио “Српски Сион”: СПЦ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *