Расписан фото конкурс за “Православље на интернету”

БЕОЧИН – Друштво љубитеља фотографије, филмских и видео остварења “Беофото” у Беочину, расписало је конкурс за учешће на 12. Међународној изложби фотографија “Православље на интернету”.

Отварање поставке с православном тематиком заказано је за 11. новембар, а рок за слање радова је 9. октобар, саопштили су организатори.

Потребно је послати до пет фотографија у електронском облику, формата 20×30 cm (20,3×30,5) u 300 dpi. Право учешћа имају радови који су претходно објављени на било којој интернет адреси. Фотографије се шаљу на мејл адресу ademovski@gmail.com, наводи се у саопштењу.

Жири Фото кино и видео савеза Војводине од прихваћених радова изабраће оне који ће се наћи у каталогу и на 12. изложби.

Признања и похвале биће додељена у појединачној конкуренцији и за колекцију, као и награда “Сава Драгојловић” (установљена 2014. године) за најбољу фотографију домаћег аутора у избору жирија организатора, закључено је у саопштењу.

Ова традиционална смотра фотографија са православним мотивима, која се организује под покровитељством Општине Беочин, први пут је одржана 2006. године, а приређује се у славу св. исповедника Варнаве Настића, владике хвостанског и беочинског.

Извор: РТВ

Веза за сајт на којој је објављен конкурс: http://www.beofoto.rs/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *