ЖОК „РУМА“ У ПОСЛЕДЊЕМ КОЛУ ЛИГЕ У БОРБИ ЗА ТИТУЛУ

У суботу , у Спортском центру у Руми, од 18 часова и 30 минута, Одбојкашки клуб  „Словен“  ће угостити екипу ОК „Маглић 1953“, унутар Прве лиге Војводине за кадете.  Истог дана, од 16 часова, првотимци Фудбалског  клуба  „1. Мај“ , ће на свом стадиону дочекати  ФК „Митрос“ из Сремске Митровице,  у оквиру Сремске лиге.

Недељни дан ће, од 14 часова и 30 минута, у Спортском центру започети    КК „Ру-Кош“, који ће у оквиру Квалитетне лиге Војводине за играче до 17 година одмерити снаге против екипe „Спортс Врлд“ из Новог Сада. У 16 часова, у Хртковцима, наш други представник у Сремској лиги, ФК „Словен“, одиграће меч 19. кола против Фудбалског клуба „Хртковци“. С почетком од 17 часова, Рукометни клуб „Рума“  гостује у Новом Саду истоименој екипи, у оквиру Треће лиге Срем-Јужна Бачка. У исто време, одмах након кошарке, у Руми се игра одлучујући и последњи меч Друге одбојкашле лиге Србије за жене. Првотимке екипе ЖОК „Рума“ дочекују одбојкашице из Бачке Паланке, екипу ЖОК „Панонија“. Нашим девојкама је потребна победа како би им уопште значио исход меча првопласиране екипе ЖОК „Партизан“ из Сремских Карловаца  и њихов евентуални  пораз који би нашем тиму обезбедио титулу.

Трибине ће, како на фудбалским стадионима, тако и у нашем Спортском центру и хали у Новом Саду, бити отворене за публику и улаз ће бити бесплатан.

Припремио : Александар Мишљијевић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *